Portugal (Alegria Health)

ALEGRIA HEALTH Een organisatie met een focus op gezondheid in de breedste zin des woords.
Daar waar u voor een operatie of behandeling door een van onze medische specialisten of een herstel verblijf of zorg(eloze) reis kunt genieten van de Portugese zon.

En waar u ook in alle rust aan uzelf kunt ‘werken’, persoonlijke verwen-arrangementen kunt samenstellen omdat Portugal naast mooi weer (zo’n 300 dagen per jaar), zonnige stranden en een uitstekende keuken ook tal van therapeutische opties biedt.

ALEGRIA staat voor blijdschap, vreugde, licht voor het leven. Het is een term die zowel in het Spaans als in het Portugees gebruikt wordt. Een zangstijl in de flamenco, die als vrolijk wordt betiteld.

Het is ons doel om u dit te laten ervaren tijdens uw verblijf op een van onze lokaties in Portugal. Of het nu om een operatie of behandeling door een van onze medische specialisten, een herstel verblijf of zorg(eloze) reis gaat, wij laten u ervaren wat Alegria health inhoudt.

We beschikken in Portugal over verschillende locaties en bouwen gestaag door aan onze eigen locatie waar health en wellness verenigd zijn. Dat kunnen we alleen maar doen in samenwerking met u. U bent immers degene waar wij het voor doen.
Specialisten op het gebied van orthopedie, plastisch/cosmetische en haartransplantatie, dermatologie, cardiologie, Oncologie, tandheelkunde, mondzorg en tandtechniek, fysiotherapie, farmacie en diverse medische specialisaties zoals Telo-scans en gezonde leefwijzen.