Gezondheidscheck

Innovatief model

De gezondheidscheck van ‘Hoegezondbenik.nu’ is uniek vanwege de multidisciplinaire samenwerking, het gemak, de snelheid, het kosteloze en het vrijblijvende aspect. Uitgangspunt is dat op 1 dag screenings worden gedaan door verschillende medische disciplines. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ECG van het hart, een echo van de weefsels, huidonderzoek op moedervlekken en onderzoek naar spieren en bewegen. Aan het einde van de screening ontvangt de deelnemer een gratis advies. Het betreft geen regulier consult, een eventueel behandeltraject zal altijd via de eigen huisarts verlopen. “Het is als het ware een APK voor je
Eigenlijk is het vreemd dat we jaarlijks naar de tandarts gaan ter controle en dat we onze auto een beurt geven, maar we controleren nooit ons eigen lichaam”.

De gezondheidscheck van ‘Hoegezondbenik.nu’ is er voor alle mensen die open staan voor een gezonde lifestyle in de breedste zin van het woord. Veel mensen stellen zich de vraag hoe gezond ben ik nu? Wij bieden de mogelijkheid om iedereen preventief te screenen door medische professionals en zodoende antwoord geeft op deze vraag.

De gezondheidscheck staat garant voor hoogwaardige kwalitatieve en preventieve screening die laagdrempelig en betaalbaar is.

De gezondheidscheck in de media:
Praatje maken met de cardioloog op IJmuidense gezondheidsbeurs

De volgende gezondheidscheck vindt plaats op zondag 26 januari 2020 in het Telstar Stadion, Velsen Zuid

Klik hier voor informatie over de eerstvolgende gezondheidscheck in het Telstar Stadion, Velsen Zuid.

Wilt u als kliniek met uw specialisme meedoen als een van de deelnemers? Neem dan contact met ons op.