Psychiater

Functie omschrijving Psychiater (m/v)

Als Psychiater draagt u zorg voor de psychiatrische behandeling binnen het behandelprogramma. U bent als hoofdbehandelaar van de cliënten bezig met de diagnostiek in de intakefase en consultaties tijdens de behandeling. U stelt samen met collega behandelaars een behandel- en medicatieadvies op, welke nader wordt besproken met de cliënt. Samen met het team evalueert u de behandeling en stelt u deze waar nodig bij, in overleg met de cliënt.

Functie eisen Psychiater (m/v)

Wij zoeken een betrokken psychiater die bereid is om enthousiast samen te werken en de cliënt op een professionele wijze centraal stelt in het behandelprogramma. U hebt affiniteit met de doelgroep en staat achter de behandelvisie van onze opdrachtgever. Een open en menselijke houding en flexibiliteit zijn hierin van belang. Daarnaast is een geldige BIG-registratie en inschrijving als arts in het Nederlandse Specialistenregister voor het specialisme psychiatrie een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

In de eerste plaats een leuke job bij een dynamisch en succesvol bedrijf. Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen; in je vak en als mens.
Uiteraard biedt onze opdrachtgever je een goed salaris dat past bij deze functie.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar:
s.goossens@healthcareconnect.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op