Klinisch psycholoog (Variërend tussen 24 en 40 uur per week)

Als Klinisch psycholoog werk je in een multidisciplinair team.

Je richt je met name op:

  • Intakes en het opstellen van behandelplannen (op basis van bestaande programma’s) voor cliënten met uiteenlopende verslavingsproblematiek en co morbide problematiek.
  • Behandelen van cliënten in behandeltraject.
  • Coördineren en uitvoeren van behandelplannen; zowel in groeps- als individueel verband.
  • Je werkt daarbij effectief samen met je collega’s.
  • Diverse activiteiten die bijdragen aan verdere professionalisering en groei van de afdelingen. Bijvoorbeeld verbeteren en/of uitbouwen van behandelprogramma’s.

Het spreekt voor zich dat je binnen een multidisciplinair team in een groeifase meewerkt aan de dingen van alledag die nodig zijn om onze cliënten optimaal te kunnen behandelen.

Functie eisen Klinisch psycholoog (Variërend tussen 24 en 40 uur per week)

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je in ieder geval afgestudeerd Klinisch psycholoog. Je hebt aantoonbaar affiniteit met het behandelen van verslavingsproblematiek. Kennis en ervaring in dit kader hebben een duidelijke voorkeur.
Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een proactieve houding, gericht op samen realiseren van een professionele afdeling en een inspirerend werkklimaat. In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een voorbeeld voor collega’s.
Je visie sluit aantoonbaar aan bij die van onze opdrachtgever; onder andere de visie op succesvolle behandeling van verslavingsproblematiek.

Arbeidsvoorwaarden

In de eerste plaats een leuke job bij een dynamisch en succesvol bedrijf. Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen; in je vak en als mens. Uiteraard een goed salaris dat past bij deze functie.

Locatie

Landelijk